Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse schakelt ADO Den Haag uit


26 oktober 2011 - Vitesse heeft zich ten koste van ADO Den Haag geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB Beker. De ploeg van John van den Brom won in de eigen Gelredome met 2-1. Daarmee is Vitesse dit seizoen in eigen huis nog altijd ongeslagen.

Al vroeg in het duel was het na een snel uitgevoerde aanval Marcus Pedersen die op fraaie wijze de 1-0 namens Vitesse aantekende. Het tegendoelpunt van ADO Den Haag mocht er overigens ook zijn. Tjaronn Chery haalde de bal uit de lucht en schoot, daarmee was Vitesse-doelman Piet Velthuizen kansloos.

Na rust was het Wilfried Bony die Vitesse opnieuw op voorsprong zette. In het restant van het duel was Vitesse de bovenliggende partij. Bony en Buttner waren dichtbij een derde goal maar het houtwerk stond deze spelers in de weg. ADO Den Haag zou het duel met een man minder eindigen door een rode kaart (twee keer geel) van Gabor Horvath.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!