Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Snel duidelijkheid voor Lange Jan


27 oktober 2011 - Jan Vennegoor of Hesselink zal op korte termijn duidelijkheid hebben omtrent een mogelijke toekomst bij PSV, dat verwacht zijn zaakwaarnemer Rob Jansen in De Telegraaf.

"Ik verwacht dat er snel uitsluitsel komt", aldus Jansen in De Telegraaf. De aanvaller traint al enige tijd mee met de selectie van PSV. Trainer Fred Rutten heeft al meerdere malen aangegeven dat ervaren aanvaller graag aan de selectie toe te voegen. Rutten ziet in Vennegoor of Hesselink de ideale pinchhitter.

Technisch manager Marcel Brands deelt die mening. Probleem is echter dat er geen middelen meer beshikbaar zijn hem te binden. Brands in De Telegraaf: "De situatie is wat mij betreft onveranderd. Er is op dit moment geen geld beschikbaar om Vennegoor of Hesselink vast te leggen." Een eventuele komst van 'Lange Jan' staat buiten een eventuele rentree van Jonathan Reis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!