Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mulenga en Asare langer bij FC Utrecht


28 oktober 2011 - FC Utrecht is er in geslaagd Jacob Mulenga en Nana Asare langer aan de club te binden. De Domstedelingen hebben de opties in de verbintenissen van beide spelers gelicht. Zodoende blijft Mulenga twee jaar langer en Asara een seizoen. Beide Afrikanen liggen nu tot de zomer van 2014 vast.

Mulenga stond een groot gedeelte van vorig seizoen buitenspel door een zware knieblessure. Inmiddels is de 27-jarige aanvaller niet meer weg te denken uit het elftal van FC Utrecht. Technisch directeur Foeke Booy: "Nu hij weer laat zien welke waarde hij voor ons team heeft, wilde hij ook graag verlengen. Jacob voelt zich gelukkig in de groep en is blij dat hij iets terug kan doen."

Ook de 25-jarige Asara blijft dus langer in Utrecht. Booy: "Nana is blij met de verantwoordelijkheid die de aanvoerdersband geeft en hij is positief over waar we naartoe willen met deze club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!