Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hongaarse back voor NEC


28 oktober 2011 - NEC heeft zich versterkt met Zoltan Szelesi. De Hongaarse verdediger begon het lopende seizoen in Griekenland Olympiakos Volos maar die club werd vanwege corruptie teruggezet naar een lagere divisie. Hierop stapte Szelesi op bij deze Griekse club. In Nijmegen lag voor de hongaars international een contract tot het einde van het seizoen klaar.

NEC was al enige tijd bezig om de verdediger vast te leggen. Lange tijd leek een dienstverband er in Nijmegen niet in te zitten omdat de Griekse voetbalbond en de FIFA hem niet vrij gave. Nu is het er toch van gekomen. De 29-jarige international tekende in Nijmegen een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog eens een jaar.

De Hongaar begon zijn loopbaan in eigen land bij Ujpest FC waar hij ook de nodige prijzen won. In 2004 volgde de overstap naar het Duitse Energie Cottbus en drie seizoenen later was Franse RC Strasbourg de volgende halte. Sinds 2010 kwam de international uit voor het Griekse Olympiakos Volos.

Szelesi: "De afgelopen drie maanden waren voor mij erg zwaar. Ik ben zeer teleurgesteld in de autoriteiten dat ze mij niet eerder hebben vrijgegeven. Nu is alles gelukkig rond en kan ik me weer volledig richten op het voetbal. Ik ben NEC enorm dankbaar voor alle tijd en energie die ze in deze transfer hebben gestoken en het vertrouwen wat ze al die tijd in me hebben gehad. Ik wil nu graag zo snel mogelijk laten zien wat ik in huis heb en een bijdrage leveren aan sportief succes."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!