Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wil door met talentvol tweetal


29 oktober 2011 - NAC Breda hoopt op korte termijn de contracten met Omer Bayram en Alex Schalk op te waarderen en te verlengen. Beide spelers zijn dit seizoen doorgebroken in het eerste elftal van NAC.

Aanvaller Schalk heeft in Breda nog een contract tot de zomer van 2013. Afgelopen vrijdag zat technisch directeur Jeffrey van As van NAC Breda al met de zaakwaarnemer van Schalk om te praten over een nieuw meerjarig contract. De negentienjarige publiekslieveling zou daar niet onwelwillend tegenover staan.

Ook de twintigjarige Bayram kan een nieuw contract tekenen tot de zomer van 2015 of 2016. Het huidige contract met de middenvelder loopt komende zomer af. NAC Breda heeft volgens BN De Stem goede hoop deze onderhandelingen snel te kunnen afronden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!