Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas ontvangt paspoort woensdag


31 oktober 2011 - Douglas krijgt woensdag uit handen van burgemeester Peter den Oudsten van Enschede een Nederlands paspoort overhandigd. Ruim een jaar geleden startte de Braziliaan een naturalisatieprocedure om dezelfde nationaliteit te verkrijgen als zijn vriendin en dochter.

Volgens De Telegraaf is het woensdag zo ver dat Douglas het felbegeerde papiertje krijgt. Met de afronding van deze naturalisatieprocedure kan de KNVB gaan starten met een procedure bij de FIFA om Douglas speelgerechtigd te krijgen voor het Nederlands Elftal. Hiervoor moet de KNVB wel dispensatie van de FIFA krijgen. Normaliter mag een speler pas na vijf jaar in een land te hebben gewoond uitkomen voor een ander land dan waar hij geboren is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!