Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV weet Ola Toivonen langer te binden


2 november 2011 - PSV is er in geslaagd Ola Toivonen langer aan zich te binden. Hiervoor lichtte PSV de optie in het contract met de Zweeds international. Zijn aflopende verbintenis is nu verlengd tot de ozmer van 2014.

De 25-jarige Toivonen speelt sinds januari 2009 in Eindhoven en is inmiddels aanvoerder van het elftal van Fred Rutten. De voormalig speler van Malmo FF speelde voor PSV 86 competitieduels en kwam hierin 40 keer tot scoren. Toivonen voelt zich nog niet rijp voor een overstap naar een grotere competitie, de aanvaller wordt geregeld met een overgang naar Engeland in verband gebracht.

PSV is met Zakaria Labyad in gesprek over een nieuw contract tot de zomer van 2016 of 2017. PSV heeft ook bij Labyad een eenzijdige optie om het contract tot zeker 2014 te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!