Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax ruim langs zwak Dinamo Zagreb


2 november 2011 - Ajax had vanavond geen enkele moeite met Dinamo Zagreb. In de eigen Amsterdam ArenA werd het maar liefst 4-0 voor de ploeg van Frank de Boer. Het duel in Frankrijk tegen Olympique Lyon wordt nu voor Ajax doorslaggevend of het overwintert in de Champions League of na de jaarwisseling actief is in de Europa League.

Dinamo Zagreb is een van de zwakste broeders van deze Champions League-editie. Ajax profiteerde hier volop van en werkte ook nog even aan het zelfvertrouwen. Voor Gregory van der Wiel zal het een enorme persoonlijke boost zijn om in een volle Amsterdam ArenA de 1-0 aan te tekenen tegen Dinamo Zagreb. Nog voor rust zou Ajax dat vroeg druk zette ook op 2-0 komen. Het was Miralem Sulejmani die de keeper omspeelde en scoorde.

Nog voor rust had Ajax de kansen voor 3-0. Kansen van Sulejmani, De Jong en Vertonghen waren niet voorbestemd om die derde treffer te zijn. Na rust was het diezelfde Siem de Jong, die eerder in de tweede helft een tweede goede mogelijkheid om zeep had geholpen, die de 3-0 scoorde. Diep in blessuretijd werd het zelfs nog 4-0 door invaller Nicolas Lodeiro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!