Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV dichtbij akkoord met Vennegoor


3 november 2011 - Jan Vennegoor of Hesselink lijkt dan toch bij PSV aan te sluiten. De 33-jarige aanvaller zit zonder club maar trainde al enige tijd mee met de selectie van Fred Rutten, dit tot grote tevredenheid van beide partijen.

Aanvankelijk leek een dienstverband er voor Vennegoor of Hesselink vanwege de beperkte financiŽle mogelijkheden niet in te zitten. Nu meldt het Eindhovens Dagblad dat er toch bijna sprake is van een akkoord mede omdat Vennegoor of Hesselink bereid is voor een beperkt salaris in Eindhoven te gaan voetballen.

Vennegoor of Hesselink speelde tussen 2001 en 2006 ook al voor PSV. In 157 competitieduels maakte hij toen 76 goals. Ondanks een aanstaande rentree van Vennegoor of Hesselink stelt technisch directeur Marcel Brands tevreden te zijn over Tim Matavz en de ontwikkeling van de jeugdspelers. Vennegoor of Hesselink wordt vooral gezien als de ideale stormram.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!