Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruud Knol hoopt op avontuur


4 november 2011 - Ruud Knol speelde tussen 2000 en 2007 voor Vitesse. De verdediger uit Zevenaar traint sinds augustus bij zijn oude club, maar zit zonder contract.

Knol stelt in gesprek met Omroep Gelderland het trainen bij zijn oude club fijn te vinden. Knol: "Dit is voor mij wel lekker, maar je traint voor de wedstrijden, dus het is niet altijd even makkelijk. Het duurt lang, want het is nu al november. Ik wacht nog tot de periode in januari. Dan neem ik een definitief besluit over mijn toekomst."

De 30-jarige verdediger kon eind augustus naar Boedapest, maar sloeg het aanbod af. "Ik moet wel een goed gevoel hebben. Het moet een juiste keuze zijn waar mijn vriendin en ik achter staan. Na Boedapest is er nog wel wat geweest, maar dat was niet interessant voor mij. Op dit moment speelt iets in het buitenland. Voor die club zou ik direct gaan, maar het is nog vaag."

Knol traint nu ongeveer drie maanden mee met op Papendal bij zijn oude werkgever. "Vitesse was natuurlijk mooi geweest, maar was niet serieus en ook geen insteek."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!