Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Deense verdediger op weg naar FC Twente


5 november 2011 - FC Twente hoopt zich in januari te kunnen versterken met de Deense verdediger Andreas Bjelland. De linksbenige Bjelland staat ook in de belangstelling van SC Heerenveen maar volgens De Telegraaf heeft FC Twente de beste papieren.

De 23-jarige Bjelland speelt momenteel nog in eigen land voor FC Nordsjælland. De primaire positie van Bjelland is die van linksbenige centrale verdediger maar hij kan ook uit de voeten als linksback of op het middenveld. Bjelland maakte reeds zijn debuut voor Denemarken, hij speelde 3 interlands. Naast FC Twente en SC Heerenveen hadden ook Udinese, Lille, Hoffenheim, Red Bull Salzburg, Club Brugge en West Bromwich Albion interesse.

Bjelland kan in Enschede voor vier seizoenen tekenen met een optie voor nog eens een extra jaar. Met de komst van Bjelland zorgt FC Twente voor een dubbele bezetting achterin. Mogelijk dat FC Twente ook al inspeelt op een mogelijk vertrek van Douglas die mogelijk aan het einde van het seizoen bij de Tukkers vertrekt naar een grotere competitie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!