Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Medespelers hopen op vertrek Uchebo


5 november 2011 - VVV Venlo hoopt in januari afscheid te kunnen nemen van Michael Ucheco. De Nigeriaanse aanvaller heeft een aflopend contract in Venlo en het is financieel niet haalbaar om hem te behouden. Een transfer van Uchebo in januari is dan ook interessant. Ook de spelersgroep van VVV Venlo zou een vertrek toejuichen.

Verschillende medespelers zien Uchebo liever vandaag dan morgen vertrekken uit Venlo, zo meldt De Telegraaf. Het Engelse Stoke City heeft concrete interesse in de fysiek sterke aanvaller. Dit weekend maakt Stoke City in een persoonlijk onderhoud kennis met Uchebo ook om te achterhalen of hij past bij The Potters.

"Met de transfer van Uchebo naar Stoke City zijn we in een vergevorderd stadium", bevestigt voorzitter Hai Berden in De Telegraaf. "Maar de mogelijkheid bestaat dat wij hem dan weer huren." De 21-jarige aanvaller speelde 45 wedstrijden voor VVV Venlo en kwam daarin 7 keer tot scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!