Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marc Hocher mag ADO in januari verlaten


6 november 2011 - ADO Den Haag is bereid mee te werken aan een transfer van Marc Hocher in januari wanneer de transfermarkt weer opengaat. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van Helmond Sport maar pakt in Den Haag slechts geringe speeltijd. De 27-jarige Hocher kwam tot dusver tot slechts 5 duels.

"De ontwikkeling van Marc stagneert een beetje. Op zijn positie speelt nu Tjaronn Cherry, die het hartstikke goed doet en op de bank kies ik voor pure snelheid", aldus trainer Maurice Steijn in gesprek met Voetbal International.

Maurice Steijn is zeer positief over het gedrag van Hocher. Steijn: "Marc is met andere verwachtingen naar ons gekomen. Hij gedraagt zich voorbeeldig, maar is teleurgesteld. Als er in de winter een andere club voor hem komt, zullen we zeker met hem meedenken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!