Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente legt Deense verdediger vast


6 november 2011 - FC Twente heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Deense verdediger Andreas Bjelland. De 23-jarige international komt over van FC Nordsjaelland. De speler tekent voor vier seizoenen met een optie op nog eens een jaar.

Andreas Bjelland op de website van zijn nieuwe club: "Ik ben blij met de overgang naar FC Twente. Dit is voor mij een nieuwe stap in mijn carrière. Ik krijg volgend seizoen de kans mij bij een club als FC Twente te bewijzen. Daar waar elke week grote uitdagingen liggen. FC Twente heeft mij over een langere periode veelvuldig gevolgd in de wedstrijden en de club weet wat voor persoon ik ben. Die interesse geeft een goed gevoel."

Co Adriaanse: "Met het vastleggen van Andreas Bjelland heeft FC Twente ingespeeld op de toekomst. We hebben met Douglas, Wisgerhof en Bengtsson centraal in de verdediging drie ervaren verdedigers en wilden er graag een vierde speler bij om alle posities dubbel bezet te hebben."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!