Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van Marwijk gaat verlengen als bondscoach'


7 november 2011 - Bert van Marwijk staat dichtbij een nieuwe verbintenis met de KNVB. Volgens De Telegraaf moet Van Marwijk Oranje ook loodsen naar het WK van 2014 in Brazilie en het EK van 2016 in Frankrijk.

Volgens de zaakwaarnemer van Bert van Marwijk, Rob Jansen, is de kans groot dat beide partijen er snel uitkomen. Jansen in De Telegraaf: 'Dan volgt de uitwerking op papier. Partijen willen door. Het ziet er goed uit. We praten over een contract tot 2016.'

Naast kwalificatie voor het WK in Brazilie en het EK in Frankrijk verwacht de KNVB ook dat Van Marwijk een nieuwe ploeg zal gaan bouwen. Spelers als Mark van Bommel, Khalid Boulahrouz, Dirk Kuyt en Joris Mathijsen zouden mogelijk na het komende EK in de Oekraïne en Polen kunnen afhaken.

In het nieuwe contract zal geen clausule worden opgenomen die Van Marwijk in staat stelt de KNVB te verlaten voor een Europese topclub. Wel zal de KNVB zich in dat geval soepel opstellen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!