Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Villarrreal bekeek Assaidi en Narsingh


7 november 2011 - Een delegatie van de Spaanse subtopper Villarreal zat dit weekend op de tribunes in het Parkstad Limburg Stadion bij het duel Roda JC - SC Heerenveen. Villarreal kwam op bezoek om Oussama Assaidi en Luciano Narsingh eens uitvoerig te bekijken.

Het zal dan ook voor alle betrokkenen een tegenvaller zijn geweest dat uitgerekend deze twee spelers door trainer Ron Jans werden gewisseld. De spelers verlieten teleurgesteld het veld. Jans in De Telegraaf: "Ik ben niet kwaad, maar het gebeurt te vaak dat ze zoiets hebben van: waarom moet ik er nu uit? Schiet er gewoon drie in, dan laat ik je staan."

Assaidi: "Wij dachten dat wij met onze snelheid voor gevaar konden blijven zorgen. Wij willen graag als voetballiefhebbers de hele wedstrijd spelen. Daarom waren we een beetje boos."

De selectie van Villarreal telt met Jonathan de Guzman al een Nederlandse speler. Villarreal komt in de groepsfase van de Champions League uit in een loodzware poule met Manchester City, Bayern München en Napoli.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!