Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wisla Krakow zet Robert Maaskant op straat


8 november 2011 - Robert Maaskant moet op zoek naar een nieuwe club. Na de vierde competitienederlaag is de 42-jarige oefenmeester op straat gezet door de Poolse topclub Wisla Krakow. Vorig jaar werd Maaskant nog met Wisla kampioen van Polen.

Waar het vorig seizoen nog crescendo ging voor Maaskant en Wisla Krakow is het dit seizoen ronduit teleurstellend met slechts 21 punten uit 13 duels. Koploper Slask Wroclaw heeft 7 punten voorsprong, Wisla Krakow is terug te vinden op een zesde plaats. Toppunt was de nederlaag afgelopen weekend in de derby tegen Cracovia. Er werd met 1-0 verloren.

Robert Maaskant was eerder als trainer actief voor RBC Roosendaal, Go Ahead Eagles, Willem II, MVV en NAC Breda. Zijn eerste buitenlandse avontuur leverde wel een titel op. Vermoedelijk smaakt dat dan ook naar meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!