Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel blij met Van Marwijk


8 november 2011 - Bert van Marwijk gaat bij de KNVB verlengen tot de zomer van 2016. De spelersgroep juicht het nieuws toe en ziet een langere samenwerking met Van Marwijk meer dan zitten. Zo ook aanvoerder en schoonzoon Mark van Bommel.

"Niet uit familieoogpunt, maar omdat beide partijen tevreden met elkaar zijn en Van Marwijk het uitstekend doet als bondscoach." Van Bommel speelt volgens De Telegraaf met het idee om na het EK in Polen en Oekraine door te gaan als international. Van Bommel in De Telegraaf: "Maar dat heeft niets met Van Marwijk te maken. Wel weet ik dat ik het WK in 2014 in Brazilië als speler zeker niet meer ga meemaken en Bert wel als bondscoach."

Van Bommel vervolgt in De Telegraaf: "Ik begrijp de KNVB heel goed. We blijven met Oranje progressie boeken in ons spel en als team. Ook nadat we tweede van de wereld zijn geworden en zelfs dicht bij de wereldtitel waren. Het niveau ligt gewoon erg hoog en daar is een bondscoach medeverantwoordelijk voor."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: De Telegraaf |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!