Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gemeenteraad Deventer redt Eagles opnieuw


25 mei 2004 - Go Ahead Eagles lijkt nu definitief gered. De gemeenteraad van Deventer stemde in met verdere renovatieplannen van de Adelaarshorst als wel het verstrekken van een aanvullende lening van 300.000 euro op de bestaande van 1,5 miljoen euro. 27 van de 37 stemmers waren voor verdere hulp aan de Eagles.

Voorzitter Hans de Vroome van GA Eagles was blij en opgelucht met de uitkomst. "Ik ben blij met de brede steun van de raad. Gezien de omstandigheden was dit voorstel het maximaal haalbare, maar we kunnen hier prima mee vooruit. We gaan nu een groep formeren die een stappenplan gaat uitzetten. Het amendement wil dat we een fasering gaan invoeren, en extra controle juichen we alleen maar toe. Verder wil ik nog mijn dank uitspreken aan wethouder Doornbos, die zich enorm voor ons heeft ingespannen. Deventer moet zuinig zijn op deze wethouder", aldus De Vroome op de website van Go Ahead Eagles.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!