Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC onderzoekt aantijgingen van Fernandez


9 november 2011 - NEC wacht voorlopig nog met het geven van een reactie op mogelijke racistische uitlatingen van speler Rens van Eijden aan het adres van Feyenoorder Guyon Fernandez.

"We gaan dit nog eens goed bekijken en komen dan wel of niet met een reactie. Ik heb al gesproken met Rens. Nee, daarover ga ik niets vertellen. Maar nu dit verhaal in de media staat, laten we het niet zomaar passeren", reageert NEC-directeur Jacco Swart tegenover Omroep Gelderland.

Fernandez haalde zaterdag tijdens Feyenoord - NEC tweemaal fors uit naar Van Eijden. "Hij zei dingen over mijn afkomst en huidskleur wat mij echt raakte", stelde Fernandez in het interview met het Algemeen Dagblad. Fernandez werd door de openbaar aanklager van de KNVB voor zes duels geschorst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!