Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vormer ontkent transfer naar Feyenoord


10 november 2011 - Ondanks berichten van onder andere de NOS ontkennen de direct betrokken een eventuele overgang van Ruud Vormer naar Feyenoord. De Rotterdammers zouden komende zomer profiteren van de transfervrije status die de middenvelder heeft vanwege een aflopend contract bij Roda JC.

"Ik rond met Feyenoord? Bullshit. Klopt niets van", aldus Vormer in gesprek met het Algemeen Dagblad. Duidelijk is dat de 23-jarige middenvelder zo goed als zeker Roda JC aan het einde van het seizoen verlaat. Dat de keuze op Feyenoord is gevallen is niet het geval. Er zou overigens ook veel buitenlandse belangstelling zijn voor de voormalig speler van AZ.

Ook Feyenoord ontkent de aanstaande transfer bij monde van Martin van Geel: "Er is geen sprake van de komst van Vormer, mensen gokken maar wat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!