Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar tot januari met masker


14 november 2011 - Klaas Jan Huntelaar brak zijn neus op twee plaatsen en gaat de komende periode op het voetbalveld met een masker door het leven. Dinsdag wacht zijn eerste wedstrijd met het masker, de interland tegen Duitsland.

"Het vervelendste van het masker is dat ik er een stukje van zie", zei Klaas Jan Huntelaar eerder al in De Telegraaf. "Dat is irritant, want normaal zie je je eigen neus niet. Ik denk dat ik het ongeveer tot januari moet dragen."

De aanvaller kent de historie van Hamburg met Duitsland en Nederland als hoofdrolspelers. Tijdens het EK van 1988 werd hier de halve finale gespeeld. "Ik was toen vijf jaar oud en heb de wedstrijd niet heel bewust meegemaakt", stelde Huntelaar. "Maar later heb ik de beelden uiteraard veel terug gezien. Sinds ik in Duitsland leef en werk zijn mijn gevoelens toch iets anders. Eigenlijk zijn Duitsers heel aardige en nette mensen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!