Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Costa Rica woedend op Esteban


15 november 2011 - De tuchtcommissie van de Costa Ricaanse voetbalbond (Fedefutbol) wil AZ-doelman Esteban Alvarado schorsen. De doelman weigerde een injectie in zijn gekneusde rechtermiddelvinger, bezocht een onafhankelijke arts en keerde terug naar Alkmaar.

Clubarts Joost van der Hoek van AZ in De Telegraaf: "Esteban keept al een paar weken met deze blessure. Het is op te vangen met pijnstillers en tape. Maar als je er een bal op krijgt, kan het een flinke pijnscheut geven en dat is gebeurd in Costa Rica. Wij weten niet wat voor injectie ze wilden zetten. Waarschijnlijk eentje tegen de pijn, maar dan merk je het niet als het kapot gaat. Je kunt ook een injectie geven met corticostero´den. Daar zijn wij zelf erg terughoudend in. Het werkt wel op korte termijn, maar tast op de langere termijn je kraakbeen aan."

De voetbalbond van Costa Rica was totaal niet te spreken over het vertrek van Esteban. Zaterdag was Esteban al weer in Alkmaar en maandag zat hij voor het eerst op de hometrainer. Costa Rica zond een fax met een speelverbod van Esteban tijdens de periode van de interlands. "Dat hebben wij tenminste begrepen, want die fax was in het Spaans. We hebben geantwoord dat Esteban veilig terug is gekomen in Nederland en op dit moment nog aan het revalideren is", zei technisch directeur Earnest Stewart in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!