Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Geel bevestigt interesse in Vormer


15 november 2011 - Feyenoord heeft bij monde van technisch directeur Martin van Geel de interesse in Ruud Vormer bevestigd. Wel moet worden aangegeven dat er nog niet met de middenvelder van Roda JC over een overstap volgend jaar is gesproken. Vorige week kwamen er berichten naar buiten dat er sprake was van een akkoord.

"Ruud is transfervrij, een interessante speler, dus dan is een plus een als snel twee. Maar of hij daadwerkelijk komt, weet ik niet. Dat hangt ook af van de gesprekken die we voeren met de spelers met aflopende contracten. En dan moeten we ook nog eventueel met Vormer gaan praten", aldus Van Geel in gesprek met Voetbal International.

De technisch directeur zal in december met eventuele nieuwe spelers om de tafel gaan zitten. Van Geel: "Momenteel is het allemaal nog niet aan de orde, maar Vormer is wel een voorbeeld van spelers die op ons lijstje staan. Ik heb een overzicht van alle interessante spelers met aflopende contracten. Vandaar dat we ook heel duidelijk die deadline van 1 december stellen."

Van Geel: "Komen we er niet uit met de jongens die we een aanbieding hebben gedaan, zullen we ons op andere spelers gaan richten. Overigens heb ik dat keurig uitgelegd aan de jongens die nu de aanbieding van Feyenoord in beraad hebben en ik heb niemand gehoord die vond dat we dat zo niet konden maken."

Bij Feyenoord hebben Ruben Schaken, Diego Biseswar, Kaj Ramsteijn, Kostas Lamprou en Ricky van Haaren een aflopende verbintenis na dit seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!