Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duitsland geeft Oranje geen kans


15 november 2011 - Het Nederlands Elftal had vandaag maar weinig in te brengen tegen een ontketend Duitsland. In Hamburg ging de ploeg van Bert van Marwijk met 3-0 kansloos te onder. Het gemis van een groot aantal belangrijke krachten aan Oranje-zijde ten opzichte van de Duitse dadendrang en kwaliteit brak de ploeg op.

Oranje had vandaag maar weinig in te brengen tegen het Duitsland van Joachim Low. Bij rust keek Oranje tegen een 2-0 achterstand aan door goals van Thomas Muller en Miroslav Klose in de eerste dertig minuten. Bij beide goals zag de Oranje-defensie er overigens ook niet goed uit.

In aanvallend opzicht kon Oranje hier weinig tegenover stellen ondanks dat ook de Duitse defensie niet echt sterk oogde. Wesley Sneijder wist zich met een aantal afstandsschoten niet te onderscheiden, Kuijt kwam net iets te kort om het Neuer moeilijk te maken terwijl Babel veel te vaak te weg naar binnen zocht terwijl er aan de buitenkant juist kansen lagen.

Na rust kwam Oranje goed uit de startblokken. Scoren deed het echter niet. Na een goed eerste kwartier van Oranje nam Duitsland weer het heft in handen. Na 66 minuten spelen schakelde Duitsland razendsnel om en scoorde het op schitterende wijze de 3-0. Het was Mesut Ozil die scoorde. Het zou in Hamburg ook de eindstand zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!