Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk: 'Dik verdiend verloren'


16 november 2011 - Van Marwijk was in Hamburg na afloop van Duitsland - Nederland (3-0) duidelijk in zijn bewoordingen: 'Dik verdiend verloren'. Van Marwijk kon er na de nederlaag niets anders van maken.

Bert van Marwijk over het kansloos verloren duel met Duitsland (3-0) in De Telegraaf: "In het eerste kwartier stond alles vrij goed bij ons. Normaal kunnen we teren op een goede organisatie maar die viel al na twintig minuten weg. Dat lag aan ons, wij gingen forceren. En zij kunnen razendsnel omschakelen als wij de bal verliezen. Dit is een van hun vele kwaliteiten."

Van Marwijk vervolgt: "Wij waren vandaag ver van ons normale niveau verwijderd. Dat heeft onder andere te maken met creativiteit die we missen. Daarmee kunnen we een tegenstander pijn doen. Dat weet je op voorhand, maar het is teleurstellend dat je dat niet kunt compenseren. Dit is een goede les. We weten dat er volgend jaar meer favorieten zijn voor de titel. En het is natuurlijk een momentopname, maar voor dit moment is het wel duidelijk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!