Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord oefent tegen FC Basel


16 november 2011 - Feyenoord speelt op zaterdag 14 januari een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Zwitserse kampioen FC Basel. Plaats van handeling is het Spaanse Marbella waar Feyenoord een trainingskamp zal belegggen.

Naast de deelnemer aan de Champions League zal de ploeg van Ronald Koeman een week eerder, op zeven januari, oefenen tegen topklasser IJsselmeervogels in Spakenburg-Bunschoten. Eerder waren er nog plannen van Feyenoord om opnieuw naar de golfstaat Oman te gaan.

Feyenoord zal vandaag overigens een klein verlies rapporteren over het afgelopen seizoen. Over het lopende seizoen zal het zwarte cijfers schrijven mede door de transferinkomsten van Fer en Wijnaldum (11 miljoen euro) naar respectievelijk FC Twente en PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!