Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal nieuwe directeur bij Ajax


16 november 2011 - Louis van Gaal wordt de nieuwe algemeen directeur van Ajax. De oud-trainer van Ajax maar ook van FC Barcelona en Bayern Munchen zal de functie vanaf volgend jaar zomer gaan vervullen. Samen met Danny Blind en Martin Sturkenboom zal Van Gaal de directie gaan vormen.

Volgens de website van Ajax heeft de Raad van Commissarissen van de club dit woensdagavond besloten. De beslissing is gemaakt in afwezigheid van Johan Cruijff, die overigens wel op de hoogte is gesteld door het bestuur. Eerder gaf Van Gaal nog aan alleen bij Ajax terug te keren wanneer Johan Cruijff zou vertrekken. Het is onduidelijk of dat nu mogelijk gaat gebeuren.

Van Gaal begint per 1 juli 2012 in Amsterdam dit vanwege zijn nog formeel doorlopende contract bij Bayern Munchen. Van Gaal wordt dus algemeen directeur waar Danny Blind de functie van technisch directeur gaat vervullen. Martin Sturkenboom, voormalig voorzitter van FC Utrecht, gaat aan de slag als commercieel directeur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!