Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil Wilfried Bony niet kwijt


16 november 2011 - Vitesse is niet van plan Wilfried Bony snel te verkopen. Volgens technisch directeur Ted van Leeuwen was er al volop belangstelling voor de Ivoriaanse spits. "Afgelopen zomer bijvoorbeeld heeft zich een aantal clubs gemeld. Van Bayern weet ik niets. We zijn ook echt niet van plan Bony in de winter te verkopen."

Het Duitse Bild meldt dat Bayern München concrete interesse heeft in Bony als spits Olic daar vertrekt. Naar verluidt vraagt Vitesse minimaal 15 miljoen euro voor de topscorer die vorig jaar voor ongeveer vier miljoen euro werd losgeweekt van Sparta Praag.

Bony keert net als Annan woensdag terug uit Afrika waar hij op pad was met de nationale ploeg. De meeste andere internationals van Vitesse zijn inmiddels wel terug en hebben de training hervat. De Est Piiroja (knie) en Frank van der Struijk (bovenbeen) ontbreken nog bij de groepstraining.

Vitesse speelt zondag om 12:30 uur thuis tegen Feyenoord. Wed nu 50 euro GRATIS op Vitesse - Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!