Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoorde nog niets van drietal


22 november 2011 - Diego Biseswar, Ricky van Haaren en Ruben Schaken zullen Feyenoord snel moeten laten weten of een eerste aanbieding voor hun aanleiding is om verder te praten over een nieuwe verbintenis. De spelers zullen voor woensdag 30 november moeten reageren, anders zal technisch directeur Martin van Geel de aanbieding intrekken.

Het drietal heeft nog niet gereageerd op het voorstel. Martin van Geel in De Telegraaf: "We hebben duidelijk aangegeven dat Feyenoord de aanbieding intrekt als de spelers niet reageren." Volgens De Telegraaf zou de zaakwaarnemer van Schaken overwegen met Feyenoord in gesprek te gaan over een nieuwe verbintenis.

Met verdediger Kaj Ramsteijn en tweede keeper Kostas Lamprou is Feyenoord al wel in gesprek. Evenals Biseswar, Van Haaren en Schaken heeft ook dit tweetal in Rotterdam-Zuid een contract tot het einde van het seizoen. Feyenoord is ook nog in gesprek met Jordy Clasie. De middenvelder heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot de zomer van 2013. Feyenoord wil het contract graag fors opwaarderen en met enkele jaren verlengen.

Afgelopen weekend liet opnieuw een talent uit de eigen opleiding zien de Eredivisie aan te kunnen. Miquel Nelom was zondag tegen Vitesse als linksback een van de uitblinkers. Zo speelde Nelom Vitesse-ster Chanturia uit de wedstrijd. Van Geel: "Nelom deed het uitstekend. Hij ligt vast tot 2013 en er is nog een optie om het nog een jaar te verlengen. Over Karim El Ahmadi zijn we ook tevreden. Hij heeft op zijn beurt gezegd dat hij zich thuis voelt bij Feyenoord. Alleen als er iets heel interessants voorbij komt, kan hij praten over een vertrek. Anders blijft hij graag in Rotterdam."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!