Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slory (29) zet punt achter loopbaan


22 november 2011 - Andwele Slory heeft per direct een punt gezet achter zijn loopbaan. De tweevoudig international stopt daarmee al op een leeftijd van 29 jaar met professioneel voetbal. Slory gaat zich richten op zijn maatschappelijke loopbaan.

Slory stond als tiener bekend als een groot talent bij Telstar. De rappe aanvaller kwam echter pas via Excelsior aan de top in Nederland. Het was Feyenoord die de aanvaller in 2007 oppikte bij Excelsior. Al snel volgde ook zijn debuut in het Nederlands Elftal. Slory speelde er twee interlands.

De afgelopen jaren raakte de loopbaan van Slory in het slop. Bij Feyenoord kwam Slory nauwelijks meer aan spelen toe. Toenmalig trainer Mario Been was zeer ontevreden over de trainingsarbeid van de aanvaller. Ook bij West Bromwich Albion, Levski Sofia en Adelaide United zou Slory de afgelopen jaren niet meer uit de verf komen. Dat heeft hem nu doen besluiten zijn carrière te beëindigen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!