Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II en Sparta azen op Marc Hocher


22 november 2011 - Marc Hocher werd afgelopen zomer met veel verwachtingen door ADO Den Haag naar de Eredivisie gehaald. Volgens velen was de linksbuiten van Helmond Sport een van de beste spelers in de Jupiler League die ook in de Eredivisie goed uit de voeten kon.

Na een aantal maanden bij ADO Den Haag kwam Hocher niet verder dan vier duels in de Eredivisie, waarvan slechts twee als basisspeler. Trainer Maurice Steijn heeft dan ook al aangegeven dat ADO Den Haag bereid is mee te werken aan een transfer in januari wanneer de transfermarkt weer open is. Daarbij benadrukte Steijn zeer tevreden te zijn over de inzet die Hocher dagelijks op de training levert.

Nu zou Willem II hopen te profiteren van de situatie waarin de speler zich momenteel verkeerd. "Höcher is een interessante speler en staat hoog op ons lijstje, ja", zegt directeur Marc van Hintum in Voetbal International. "Toch hebben we nog niemand gesproken over de mogelijkheden of onmogelijkheden. Ik kan daarentegen niet ontkennen dat Marc een serieuze optie is."

De 27-jarige Höcher zou bij een transfer naar Willem II weer onder Jurgen Streppel gaan werken. Beide werkten eerder succesvol samen bij Helmond Sport. Zo scoorde de speler afgelopen seizoen maar liefst 16 keer in de Jupiler League. Naast Willem II heeft echter ook Sparta Rotterdam interesse in Höcher.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!