Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vermeer dankt De Boer voor vertrouwen


23 november 2011 - Kenneth Vermeer stond na de afgelopen twee competitieduel tegen FC Utrecht (uit) en NAC Breda (thuis) danig onder druk. Een zwakke wedstrijd gisteren tegen Olympique Lyon had de doelman mogelijk de kop gekost. Vermeer zou in de Champions League echter uitgroeien tot een van de beste spelers op het veld.

Tegen FC Utrecht liet de doelman zich tot twee keer toe opjagen. De bal die hij vervolgens losliet werd opgepikt door FC Utrecht en leidde tot goals. Ook afgelopen zaterdag in het thuisduel tegen NAC Breda zag Vermeer er niet goed uit bij de afstandschoten van de Brabanders.

Vermeer in De Telegraaf: "Het zat wat tegen de laatste tijd, maar ik heb het nu weer laten zien. Dit moet ik nu vasthouden”, aldus Vermeer die ook blij was met het vertrouwen van zijn coach Frank de Boer. "Hij zei dat mijn kwaliteiten niet in één keer weg konden zijn. Dat is ook zo. Het was geen verkeerde wedstrijd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!