Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wuytens hoopte met Utrecht top aan te vallen


23 november 2011 - Jan Wuytens tekende twee jaar geleden een contract bij FC Utrecht in de hoop met die club de Nederlandse top aan te vallen. Inmiddels is duidelijk dat dat niet meer gaat gebeuren mede omdat de club afgelopen zomer de nodige sterkhouders verkocht. Afgelopen week presenteerde het ook nog eens zeer slechte jaarcijfers.

"Anoniem meespelen in de Eredivisie, dat past niet bij FC Utrecht", aldus de Belgische verdediger in Voetbal International. "Dat is ook niet waarvoor ik twee jaar geleden hierheen ben gekomen. Het is jammer voor iedereen in en om FC Utrecht dat de mooie plannen niet zijn uitgekomen. De club is terug bij af."

"Al die jongens die een paar maanden geleden vertrokken, dan hoop je nog dat er heel wat spelers bij zullen komen. Al gauw bleek dat het voor de club erg moeilijk was om dat te realiseren. In de voorbereiding liep het al stroef en ik besefte: 'er komen lastige tijden aan'."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!