Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Junker denkt na over vertrek bij Roda JC


23 november 2011 - Mads Junker was de afgelopen twee seizoenen bij Roda JC de gevierde man met respectievelijk 21 en 20 doelpunten. Dit seizoen scoorde de Deense aanvaller slecht eenmaal. En dat knaagt aan Junker. De dertigjarige aanvaller zou zelfs overwegen na dit seizoen terug te keren naar Denemarken.

Junker heeft in Kerkrade een aflopend contract en kan derhalve aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken. 'Ik ben nu aan mijn zevende seizoen in Nederland bezig', aldus Junker in gesprek met Deense TV2. 'Als ik nog in Denemarken wil spelen, moet ik niet te lang meer wachten. Anders word ik te oud.

Junker vervolgt: 'Ik denk dat mijn niveau nu nog op de top van de Deense Superligaen ligt. Het liefst zou ik bij een club uit de buurt van Kopenhagen of het eiland Funen willen spelen.' Mads Junker speelde in het verleden voor onder andere Lyngby FC, FC Nordsjaelland, Brondby en Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!