Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mogelijk Iraan op proef bij FC Twente


24 november 2011 - FC Twente krijgt mogelijk de Iraanse voetballer Sheys Rezaei op stage. De speler is onlangs door zijn club Persepolis op straat gezet na 'onzedelijk gedrag'. Bij het vieren van een doelpunt zou Rezaei bij zijn ploegggenoot Mohammad Nosrati tussen zijn billen hebben gegraaid.

In het streng Islamitische land zorgde het vieren van het doelpunt grote opschudding. De Iraanse voetbalbond schorste het tweetal voor onbepaalde tijd en gaf een boete van 30.000 euro per persoon. Hierop besloot Persepolis beide spelers te ontslaan. Een Iraanse rechter voegde hier vervolgens ook nog 74 zweepslagen en 2 maanden gevangenis aan toe. Mogelijk dat FC Twente nu een oplossing bied voor in ieder geval Sheys Rezaei.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!