Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente flirt opnieuw met Dusan Tadic


24 november 2011 - Dusan Tadic staat nog altijd bovenaan het verlanglijstje van FC Twente. Afgelopen zomer waagden de Tukkers ook al een poging om de buitenspeler van FC Groningen los te weken. Die poging slaagde niet, Co Adriaanse blijft gecharmeerd.

"Als wij echt de mogelijkheid krijgen om posities te versterken, dan zal dat rechts en links voorin zijn", aldus FC Twente-trainer Co Adriaanse in gesprek met De Telegraaf. "Met Ola John hebben we op links een goede speler, maar hij is nog maar negentien jaar oud en de kans is aanwezig dat hij een terugslag krijgt."

De 23-jarige is in de ogen van heel FC Twente, dus ook Adriaanse, de ideale kandidaat om de aanval van FC Twente te versterken. Tadic heeft in Groningen nog een contract tot de zomer van 2013. "Tadic is een heel creatieve speler", aldus Adriaanse. "Hij legt het balletje perfect klaar. Voor Marc Janko is zo'n type speler ideaal. Tadic lijkt niet zo snel, maar hij heeft het bijzondere vermogen de vrijstaande man te vinden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!