Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer haalt Aissati terug


24 november 2011 - Frank de Boer kondigde afgelopen weekend de terugkeer van Ismail Aissati bij de selectie van Ajax al aan. Vandaag voegde hij daad bij woord en hevelde de Marokkaanse middenvelder over van Jong Ajax naar Ajax 1.

Afgelopen zomer werd Ismail Aissati nog door Frank de Boer teruggezet naar Jong Ajax. Dat was niet alleen het geval bij Aissati maar ook voor Mounir El Hamdaoui. Aissati maakte bij Jong Ajax zo veel indruk dat De Boer nu heeft besloten de middenvelder terug te halen. Dat is mede ingegeven door de blessuregevallen die de selectie van Ajax momenteel teisteren.

"Zijn goede prestaties op de trainingen en in de wedstrijden van Jong Ajax hebben ertoe geleid dat Ismaïl Aissati vanaf morgen weer deel uit maakt van de A-selectie", aldus Ajax op de eigen website. De 23-jarige Aissati heeft nog een contract tot het einde van het seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!