Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse aast op Ruud Vormer


25 november 2011 - Vitesse heeft zich gemengd in de strijd om Ruud Vormer. De 23-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Roda JC en hoopt volgend jaar zomer aan de slag te gaan bij een andere club. Eerder werd Feyenoord al met Vormer in verband gebracht.

"Ruud heeft een aflopend contract en Vitesse heeft keurig gemeld met hem te gaan praten", bevestigt Gerard Wielaert van Roda JC in De Telegraaf. "Vitesse wilde weten hoe Ruuds situatie was en of hij – zoals gesuggereerd – inderdaad al bij Feyenoord had getekend. Dat heb ik aan Ruud gevraagd, maar volgens hem was daar niks van waar. En dat heb ik Vitesse gemeld."

Winny Haatracht, zaakwaarnemer va Vormer: "Ik weet dat Vitesse is geïnteresseerd. Zodra we toestemming van Roda JC hebben, gaan we praten en doet Vitesse een aanbieding." Vitesse overweegt zelfs al in januari een poging te wagen om Vormer van Roda JC over te nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!