Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

La Ling doet aangifte tegen Ten Have


25 november 2011 - Tscheu La Ling heeft bij de politie aangifte gedaan tegen Steven ten Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ajax. La Ling deed aangifte vanwege vermeende laster van Ten Have aan zijn adres.

Volgens De Telegraaf is de aanleiding van de aangiftede verklaringen van Ten Have tegen de supportersvereniging en ledenraad van de Amsterdamse club. Hierbij werd Ling tot tweemaal toe in verband gebracht met omkoping in Slowakije. La Ling onderzocht deze aantijgingen en kreeg van diverse aanwezigen de bevestiging.

Mr. Jan Kabalt, die La Ling in de zaak zal bijstaan: "De brief met de motivatie voor de aangifte is ook naar de heer Ten Have gestuurd. Daarin wordt hij gesommeerd om voor morgenmiddag (vandaag, red.) aan te geven dat hij de supporters van Ajax en de ledenraad zal laten weten dat de door hem gedane uitspraken over Ling onjuist zijn en geen feitelijke grondslag hebben. Ook zal hij zijn aansprakelijkheid moeten erkennen voor de eventuele schade die Ling hierdoor gaat lijden. De heer Ten Have zal dit schriftelijk moeten bevestigen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!