Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord neemt afscheid van Diego Biseswar


26 november 2011 - Diego Biseswar is bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De aanvaller heeft via zijn zaakwaarnemer Jeroen Hoogerwerf aan Feyenoord laten weten niet in te gaan op het aanbod om zijn contract te verlengen. Feyenoord heeft hierop de aanbieding ingetrokken.

Biseswar vindt de aanbieding die Feyenoord hem heeft gedaan niet interessant genoeg. Daarnaast heeft Biseswar twijfels over zijn toekomst in Rotterdam-Zuid. Hierop zijn de partijen tot de conclusie gekomen dat Biseswar mogelijk in januari al de club kan verlaten mocht daar een interessante club komen. Op dit moment heeft Biseswar in De Kuip geen basisplaats.

"Diego vindt Ronald Koeman ook een goede trainer, heeft hij ons verteld. Ondanks zijn situatie van dit moment. De kans dat hij hier zal blijven is echter niet meer zo heel groot. Hij heeft besloten om niet in te gaan op ons aanbod. Ook omdat hij financieel te veel moet inleveren", aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met De Telegraaf.

Een eventuele vertrek van Biseswar betekent voor Feyenoord een forse besparing. Biseswar is een van de grootverdieners in Rotterdam-Zuid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!