Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Feyenoord meldt zich voor Vormer


26 november 2011 - In navolging van Vitesse heeft ook Feyenoord haar interesse bij Roda JC in Ruud Vormer kenbaar gemaakt. Feyenoord heeft nu toestemming om met Vormer te praten over een dienstverband vanaf komende zomer. Vormer heeft in Kerkrade een aflopend contract en wil graag een stap omhoog maken.

Aanvankelijk was het niet het idee van technisch directeur Martin van Geel om in zo'n vroeg stadium bij zijn oude club Roda JC aan te kloppen voor een speler. Nu echter Vitesse zich voor Vormer heeft gemeld, kon en wilde Van Geel niet achterblijven.

Voor Vormer breekt een spannende periode aan: "De komende periode wil ik een goede keuze maken. Daarbij gaat het niet alleen om geld. De sportieve stap die ik ga maken, vind ik eigenlijk belangrijker. Ik wil naar de top en dan moet ik bij een club komen die dezelfde ambities heeft. Ik wil bijvoorbeeld weten welke versterkingen er komen, hoe het elftal eruit gaat zien en welke rol ik daarin ga bekleden."

"Ik wacht af wat de clubs te bieden hebben. Dat geldt ook voor Feyenoord. Maar Ruud Heus was inderdaad een echte Feyenoorder uit Hoorn, waar ik ook vandaan kom."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!