Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zakaria Labyad droomt van Spelen


28 november 2011 - Zakaria Labyad won afgelopen zaterdag met PSV met 6-1 van FC Groningen. Na afloop was de middenvelder toch ook erg benieuwd naar de uitslag van het Olympisch team van Marokko tegen Nigeria.

Marokko won met 1-0 van Nigeria wat de Olympische Spelen volgend jaar zomer in Londen weer een stap dichterbij bracht. Labyad had graag deel uitgemaakt van het team maar kreeg van PSV geen toestemming. De weigering was mogelijk omdat het toernooi niet op de officiële FIFA-kalender was opgenomen.

'Ik denk dat ze het zonder mij ook wel redden,' zegt Labyad in het Algemeen Dagblad. Labyad heeft veel contact met Marokko. 'Ik bel vooral met Youness Mokhtar (door PSV uitgeleend aan FC Eindhoven, red) en Adnane Tighadouini van Vitesse. Zij houden me van alles op de hoogte.' Deelname aan de Olympische Spelen is een droom. 'Natuurlijk, dat is een WK in het klein.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!