Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoe gaat Ajax verder?


28 november 2011 - Hoe gaat Ajax verder? Veel zal vanavond afhangen van de ledenvergadering die zich buigt over de strijd tussen Johan Cruijff en de overige leden van de Raad van Commissarissen.

Verschillende fangroeperingen hebben opgeroepen zich bij de Amsterdam ArenA te verzamelen. Volgens diverse berichten op Twitter hebben honderden fans hier gehoor aan gegeven. Deze fans hebben hun zinnen gezet op een voorname rol van Johan Cruijff bij de club. Dat lijkt dan ten koste te gaan van de andere leden van de Raad van Commissarissen.

Johan Cruijff zal volgens het Algemeen Dagblad zelf niet aanwezig zijn in Amsterdam. Cruijff is in Barcelona gebleven omdat het nu aan de ledenvergadering is om te oordelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!