Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Haaren en Schaken lijken te vertrekken


28 november 2011 - Ricky van Haaren en Ruben Schaken lijken Feyenoord te gaan verlaten. Beide spelers werden het niet eens met Feyenoord over een nieuwe verbintenis. Zowel Van Haaren als Schaken heeft in Rotterdam-Zuid een aflopend contract.

Van Haaren deed naar aanleiding van het voorstel van Feyenoord een tegenvoorstel. Feyenoord heeft besloten daar niet op in te gaan. 'Wij gaan hier dus niet uitkomen', zegt technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Voetbal International.

Ook Ruben Schaken lijkt zijn langste tijd bij Feyenoord te hebben gehad. De aanvaller kwam vorig seizoen nauwelijks aan spelen toe maar is onder Ronald Koeman geregeld een basiskracht. Volgens Humprey Nijman, zaakwaarnemer van Schaken, is het voorstel van Feyenoord onvoldoende. Nijman schermt met buitenlandse belangstelling.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!