Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ledenraad zegt vertrouwen in Commissarissen op


29 november 2011 - De ledenraad van Ajax heeft het vertrouwen in alle zittende leden van de Raad van Commissarissen opgezegd. De hoop is dat deze leden, waaronder ook Steven ten Have en Johan Cruijff, vandaag hun functie zullen neerleggen.

Rob Been Junior, voorzitter van de Raad van Commissarissen bevestigde dat het vertrouwen in Steven ten Have, Marjan Olfers, Paul Römer, Edgar Davids en Johan Cruijff is opgezegd. "We vragen de rvc om vrijwillig af te treden", aldus Keje Molenaar, lid van de ledenraad, in gesprek met AT5. "Wat het voor de aanstelling van de directie (Van Gaal, Sturkenboom, Blind, red.) betekent, weet ik niet. Wij zijn ook niet bij de totstandkoming van die contracten aanwezig geweest. Het ging vanavond niet om de keuze tussen Cruijff en Van Gaal. Het ging om de vraag of er nog vertrouwen was in deze rvc. Dat was de kernvraag."

Rob Been jr., was ook duidelijk op de persconferentie na afloop van de meeting: "Het is een heel moeilijk besluit geweest. Uiteindelijk is er een stemming gekomen waar verschillende meningen waren. Dit besluit is echter in een grote meerderheid genomen. Wij denken dat dit een goed besluit is voor de club."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!