Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente kan Tadic wel vergeten


29 november 2011 - Dusan Tadic speelt ook na januari voor FC Groningen. FC Twente heeft een oogje op de Servische buitenspeler maar FC Groningen heeft al laten weten dat het Tadic niet laat gaan. Sterker nog, FC Groningen hoopt zijn contract dat tot 2015 loopt te verlengen tot 2017.

"Wij gaan in januari de ploeg bij elkaar houden, dus ook Tadic blijft gewoon", aldus algemeen directeur Hans Nijland in gesprek met De Telegraaf. "Zijn contract loopt nog door tot medio 2015 en wij zijn afgelopen weekeinde in Belgrado geweest om met zijn zaakwaarnemer te praten over het openbreken en verlengen van zijn contract tot medio 2017."

Op de laatste dagen van de transfermarkt, 31 augustus, klopte FC Twente al tevergeefs aan bij FC Groningen voor Dusan Tadic. FC Twente bood toen 5 miljoen euro. Nijland: "FC Groningen staat er financieel uitstekend voor en er is geen enkele urgentie om Tadic in januari te verkopen. Dat gaat dus ook niet gebeuren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!