Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pieter Huistra langer bij FC Groningen


29 november 2011 - FC Groningen is tevreden over zijn werkzaamheden als trainer, Pieter Huistra over de mogelijkheden bij de club. Beide hebben elkaar dan ook gevonden in een nieuwe verbintenis die de oefenmeester ook volgend seizoen aan de Noordelingen zal binden.

Het nieuws komt op een opvallend moment naar buiten. FC Groningen werd afgelopen weekend in Eindhoven door PSV met 6-1 naar huis gestuurd. FC Groningen bij monde van algemeen directeur Hans Nijland op de eigen website: "Omdat wij verder kijken dan een enkel resultaat zijn we al een tijdje in gesprek geweest met onze hoofdtrainer Pieter Huistra over zijn na dit seizoen aflopende contract. Wij zijn als club zeer tevreden over de wijze waarop Huistra leiding geeft aan zijn staf en de selectie en hoe zeer hij betrokken is bij het wel en wee binnen FC Groningen."

Nijland vervolgt: "Huistra heeft in anderhalf jaar tijd laten zien dat hij uitstekend past bij de club en wij zijn dan ook een contractverlenging van een jaar overeen gekomen. Wij zijn hierover zeer te spreken. Het geeft weer rust en duidelijkheid naar de toekomst toe. We zullen de komende tijd ook met overige trainers van wie de contracten aflopen in gesprek gaan over een mogelijke verlenging van de overeenkomst. Het gaat hierbij met name om de assistent-trainers Erwin van de Looi en Dick Lukkien, die bovendien trainer is van Jong FC Groningen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: FC Groningen |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!