Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Overige leden RvC Ajax willen niet vertrekken'


29 november 2011 - De Raad van Commissarissen van Ajax zou opstappen en de interne problemen zouden daarmee in een klap zijn opgelost. Er is echter een volgend probleem. Buiten Johan Cruijff is niemand van de huidig zittende Raad van Commissarissen bereid de club te verlaten.

'De RvC wacht op een formeel verzoek, de nadere toelichting en een gesprek over de gestelde vraag', aldus de voorzitter van de Raad van Commissarissen, Steven ten Have, in gesprek met de NOS. Gisteren deed de ledenraad van Ajax de oproep aan de Raad van Commissarissen om hun functie neer te leggen. Hierover werd in grote meerderheid voor gestemd.

Johan Cruijff is bereid dat te doen als de overige vier leden dat ook zouden doen. Dat lijkt echter niet het geval. En zo suddert de soap in Amsterdam verder naar een volgende aflevering.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!