Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kamp Cruijff wil inzicht in contracten directie


30 november 2011 - Johan Cruijff en zijn volgelingen willen binnen 24 uur inzage in de contracten van Louis van Gaal, Martin Sturkenboom en Danny Blind. Vooral de status van Van Gaal is interessant omdat in het persbericht werd gerept over een 'beoogde' benoeming wat zou impliceren dat er nog geen definitief akkoord is.

De Commissarissen Ten Have, Olfers, Davids en Römer stelden achter de rug van Johan Cruijff om vorige week een nieuwe directie aan. Louis van Gaal werd algemeen directeur, Martin Sturkenboom commercieel directeur en Danny Blind als technisch directeur.

Of Van Gaal nu al een contract heeft getekend of dat dit 'beoogd' is wil Cruijf nu weten. Commissaris Ten Have meldt dat er enkel nog twijfel is over een drie- of vijfjarig contract. Als er nog niets is getekend zou dat betekenen dat het aanbod aan Van Gaal nog kan worden ingetrokken. Van Gaal legt officiële nog tot volgend jaar zomer vast bij Bayern München.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!